Ga naar hoofdinhoud

Thematisch werken bij de kleuters

In de kleutergroepen werken de kinderen de komende periode over het thema dieren. Zij leren het verschil tussen de dieren uit de dierentuin en de boerderij dieren. Wat eten ze? Waar wonen ze? Zijn de dieren tam of wild? Wat voor verblijf heeft het dier? Tijdens gesprekken en lessen in de kleine- en grote kring…

Gekke haren dag!

Op 24 februari was het gekke haren dag. Alle kinderen mochten met de meest gekke kapsels naar school komen. Wat een leuke, mooie creaties waren er te zien!  

Een fijne pauze op het nieuwe groenblauwe schoolplein!

Je kunnen ontspannen en het leerwerk even achter je laten. Fijn om je pauzetijd op je eigen manier in te kunnen vullen. De kinderen genieten van het nieuwe groenblauwe schoolplein.    

Werken over de winter

In de kleutergroepen leren de kinderen wat hoort bij de winter. Zij leren nieuwe woorden, leren schrijfpatronen, praten en lezen over het thema en tijdens het werken worden de plaatjes van groot naar klein uitgeknipt en opgeplakt.

In volle gang

De aanleg van ons nieuwe groenblauwe schoolplein is in volle gang. De eerste paadjes zijn al zichtbaar, de stapstenen liggen al in de kuil en de hekken zijn al aangepast of weggehaald. Wij kijken uit naar nog meer mooie veranderingen.

Een nieuw groenblauw schoolplein!

Maandag 12 december gaat de eerste tegel eruit. Er gaat gestart worden met de aanleg van ons nieuwe schoolplein. Bent u benieuwd hoe ons nieuwe groenblauwe plein eruit komt te zien? Klik dan snel op ´lees verder´. Buitenklas/plek voor optreden en ontmoeten: Een verruiming van het klaslokaal, een inspirerende leeromgeving. De kinderen kunnen leren in…

Back To Top