Skip to content

Dans, drama en handvaardigheid

Tijdens een uitstapje naar de SKVR, leerden de kinderen dansen op muziek, toneelspelen en het maken van een stopmotion. De groepen 3 en 4 zijn lekker wezen klimmen en klauteren in De Speelfabriek. Op school werd ook hard gewerkt, daar werden de lokalen voorzien van nieuw meubilair.

Een fijne Sintviering gehad!

Gelukkig wisten de Sint en zijn Pieten onze school dit jaar weer te vinden. De kinderen hebben gezongen en gedanst, geknutseld en gespeeld. Er zijn mooie surprise gemaakt en er zijn spellen gespeeld. Het was een fijne viering met elkaar.                      

Ik durf mijn grens aan te geven.

Wekelijks krijgen de kinderen Unity99 les. De komende weken oefenen de kinderen met het leren (h)erkennen van grenzen.

Samen naar de kinderboerderij

Door hulp van ouders konden de kinderen naar het uitstapje op de kinderboerderij. Een leerzame les gevolgd over de kenmerken van knaagdieren.

De eerste gouden schoolweken zijn begonnen!

Wij investeren de eerste weken in een goede groepsvorming en een fijne sfeer. Met elkaar positieve gedragsregels bedenken en vertrouwensoefeningen doen. Tijdens het werken worden er werkvormen ingezet om de sociale vaardigheden te bevorderen. De Gouden Weken zijn een goed begin voor een fijn  schooljaar.

Samen spelen en leren op het plein.

Op ons #groenblauw plein raken de kinderen van #IKC #CornelisHaakSchool spelenderwijs vertrouwd en bekend met de natuur. Ook spelen zij er #samen én leren van – en met elkaar tijdens de les in de buitenruimte.

Back To Top